torsdag 5 augusti 2010

Fröken H - snart fröken igen

En halvdag och en heldag på jobbet avklarade. Roligt att vara tillbaka bland kollegorna och roligt att få planera inför läsåret, men lååångt att vara borta från Liten. Men det roliga med att få jobba igen väger nog över, det är ju ändå bara halva veckan.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det ska bli spännande att höra hur det fortlöper att vara fröken resp mammaledig på halvtid, inte minst då jag ska följa i dina fotspår fr o m november! Har du fått välja dagar och undervisningsgrupper själv? /Cia

Fröken H sa...

Ja, jag fick det nästan som jag ville ha det när det gällde dagarna och undervisningsgrupper och hur schemat ska se ut i övrigt pusslar vi ihop tillsammans i ämnes- och arbetslaget. Det mest spännande blir att se om jag kommer att hinna med allt jag behöver göra inom min arbetstid...

Anonym sa...

Ja, huruvida man ska hinna eller ej är ju en spännande krydda i lärartillvaron =D Men så bra att du huvudsakligen har fått det som du velat!
För mig ska det även bli intressant att se hur (eller om) min vikarie överlever fram tills då jag ska ta över halva arbetslasset! Han höll tydligen på att gå under på riktigt i våras, och då hade jag ju en riktigt smidig tjänst om man jämför med hur det kommmer bli detta läsåret.
Ja det blir helt enkelt till att poppa popcorn, luta sig tillbaka i amningstronen och på håll följa dig och vikarien där ute i verkligheten!