tisdag 10 augusti 2010

Föräldraledig halvtid, jobba halvtid. Iakttagelse 1:

Massor av kaffe jobbdagarna och alldeles för lite hemmadagarna. Å andra sidan kan detta komma att jämna ut sig när eleverna kommer tillbaka. Då hinner man inte dricka kaffe på jobbet heller.

2 kommentarer:

Cia sa...

Apropå kaffe och lärarjobb:
När jag och Alvar var och hälsade på på jobbet i våras fick han oväntat applåder av mina kollegor när han kräktes upp mitt framför den nya kaffeautomaten. Den var tydligen inte uppskattad förstod jag då, och även senare då jag öppnade min jobbmail och läste detta i ett av rektor-informerar-mailen: "Vi kommer inte att fortsätta med Selectas kaffeautomat utan återgår till det gamla garvsyrestinna blasket som för övrigt alltid är slut ändå" (skrivet av rektorn *innan* Alvar var där och kräktes, vill jag tillägga).

Ibland är det skönt att inte dricka kaffe.. Mina kära kollegor har fortfarande inte hittat något hållbart system för hur de ska samla ihop kaffepengar eller kaffepaket så att alla blir nöjda och glada.

Väntar spänt på iakttagelse 2!

Fröken H sa...

Man kan alltid lita på Alvar och hans uppkastningar! ;)

Hahaha, lärare och kaffe! Alltid en följetong!

För oss kände man sig t.ex. tvungen att skriva ut i programmet för kick-offen att "kaffe serveras inte vid registreringen utan senare." Hihi.