söndag 22 augusti 2010

Flytthysterin har redan börjat

Trots att det är 2 månader kvar tills flyttlasset ska gå. Men plötsligt måste man ju sälja den här lägenheten och göra den fin och allt. Jag, som har svårt att slänga saker, tycker att det är lite traumatiskt. K, som avskyr för mycket grejer, njuter nog litegrann mitt i städstressen. Liten tycker mest att det är tråkigt och jobbigt trots att han nu har en större yta i vardagsrummet och hasa sig fram på.

4 kommentarer:

Marlene (Fd Ensamma Mamman) sa...

Det finns bord kvar på vår loppis 2/10 om ni vill sälja av lite grejer.

Fröken H sa...

Tack! Troligen är vi alldeles för lata och trötta och skänker allt till Myrorna istället... :)

Anonym sa...

Åh, jag förstår dig precis (och Hille förstår nog K) - det är jobbigt att slänga! Ett av mina tydligare barndomsminnen är hur jag råkar se sopbilen äta upp min tomma godiskäpp och mina fina underbyxor med segelbåtar på. Mamma hade slängt dem bakom min rygg - fy för tusan så grymt! Jag har blivit lite bättre för varje flytt i alla fall och numera när jag till och med en förhoppning om att en dag enbart äga en kastrull och en gaffel och kläderna jag har på mig, och vara lycklig med det.

Fröken H sa...

Jag tycker också att jag blir så mycket bättre med varje flytt! Tänk om K hade känt mig förr... (men jag kommer nog aldrig kunna leva utan datorn, men det kan nog å andra sidan inte K heller!)