onsdag 20 juli 2011

Bloggen är lite svår att hinna med...


Men här är en uppdatering i bildform över Lillasysters utveckling. Knubbigare och knubbigare för varje dag och är fortfarande en ganska lugn bebis. Vem som utvecklas mest just nu, Liten eller Lillasyster, är svårt att säga. Lillasyster vinner viktkampen men Liten fortsätter starkt på en massa områden.

7 kommentarer:

Marlene (Fd Ensamma Mamman) sa...

Är så tacksam över att du säger lugn bebis och inte snäll bebis som de flesta andra skulle ha sagt. För även en aktiv, skrikande, ickesovande bebis är ju snäll, men det verkar folk ha svårt att förstå.

Anna sa...

Vilken goding!! Och snart redan en månad gammal!
Kan tänka mig att man har fullt upp med att följa två barns egna och gemensamma utveckling. Vi försöker redan nu ordna allt praktiskt så att vi bara ska kunna fokusera på barnen sen. Vilken vagn köpte ni och är ni nöjda med den?

Cia sa...

En sån söting!! När kommer ni ner?

Kronärtskocka sa...

Härligt med så mycket utveckling på en och samma gång! Och jag är alltid imponerad över din blogg, jag la ju av för bra länge sen och då bara med ett barn. Tur det finns såna som du som orkar skriva, eftersom jag gillar att läsa!

Fröken H sa...

Marlene: Ja, irriterande det där. Lillasyster har förstås blivit kallad "snäll" bebis så jag valde ordet lugn väldigt medvetet... Motsatsen till snäll är ju som bekant elak. Och ingen skulle väl kalla en bebis elak. Hoppas jag!

Anna: Låter bra att förbereda så mkt som möjligt! Ni får ju kanske ännu mer fullt upp än vi... :) Vi köpte en Phil & Ted Hammerhead och är nöjda hittills även om vi inte har använt den jättemycket. Det blir den som får åka med till landet så då lär vi ju få känna på om den är bra eller inte.

Cia! Tack! Vi kommer ner på lördag och blir kvar i dryga 3 veckor! Vill väldigt gärna träffa er då!

Kronärtskocka: Ja, ibland är jag lite imponerad själv... ;) Och ibland tycker jag mest att jag är lat som inte orkar skriva oftare. Tid finns oftast någon gång per dygn, men orken är det svårare med...

mamma jakeline sa...

grattis i efterskott! Vilken liten gosing hon verkar vara! :) A är också väldigt lugn och rar. *rodnar lite* brukar nog säga att hon är snäll...

Fröken H sa...

Maria: tack! Det är ju lätt hänt trots allt att man använder ordet snäll och menar väl inte att andra bebisar är elaka... :)