lördag 11 juni 2011

Om någon undrar...

Varför det skrivs så lite i bloggen trots att jag är hemma och ledig och dessutom har K hemma också, så håller jag på att smälta bort i värmen och tycker dessutom att det är dags för lillbebisen att komma. Ut. Ur magen. Nu.

8 kommentarer:

Kronärtskocka sa...

Hoppas bebisen bestämmer sig för att komma snart!

mamma jakeline sa...

Ja kom ut bebis! Det är dags nu! :)

Anna sa...

Sista dagarna är seeega, Frans kom BF+6. Men vilket härligt bekymmer att gå och vänta på en liten sommarbebis. Hoppas allt kommer gå bra, bli spännande att höra sen hur/när och framförallt vem som kommer ut!

Fröken H sa...

Tack för peppningen alla! Spännande är det, helt klart! :)

Cia sa...

Hihi, ja här är en till som börjar bli otålig! :D Fast jag slipper ju i alla fall svullna ben och tung mage och allt det där, så jag får väl helt enkelt försöka härda ut i vetskapen om lillliten faktiskt väldigt snart kommer att göra entré!

Fröken H sa...

Det känns bra att du är otålig med mig Cia! :) Redan en vecka efter BF blir jag i alla fall erbjuden igångsättning pga av att Stockholms landsting anser IVF vara en riskgraviditet. Tror inte jag kommer tacka nej... Och det är ju faktiskt väldigt snart det (men hoppas ändå det kommer igång innan).

Kronärtskocka sa...

Dessa olika regler.
Vår kära A kom ju också till via IVF, men inte ens 14 dagar efter BF var det prat om igångsättning. Han kom självmant efter 16 dagar! Man överlever att vänta även om det inte känns så just då! ( Ofta har man ju redan väntat i flera år, men då känns varje dag enorm...)Hoppas bebisen skyndar sig innan nästa vecka nu!

Fröken H sa...

Ja, märkligt att det är så olika! Som jag har förstått det så finns det väl egentligen inte någon anledning att se IVF som en riskgraviditet utan det är en äldre rutin som blivit kvar här.

Tack för peppningen! :)