söndag 24 oktober 2010

Mitt i flyttkaoset

Endast en enda ynklig vecka kvar på Söder.. :( Flyttkaoset är ett faktum med bara lådor, lådor, lådor så långt ögat når. Mitt i röran har Liten blivit förkyld IGEN och kanske, kanske håller på att få sin första tand.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Blir förstås nyfiken på hur ni kan lämna bara en låda? Körde ni med fullständigt rågad bil eller är det något ni vill bli av med i lådan..? En lägenheterna jag bott i var inte flyttstädad när tog över den - jag fick bl a ärva en gammal resårmadrass, en död krukväxt och ett foto på någons flickvän. Det var ju bara till att behålla, rakt av! (nä, en städfirma fick städa lägenheten och min inflytt blev uppskjuten) /Cia

Kronärtskocka sa...

Hoppas Liten snart är frisk!
Vilket projekt ni har med flytten! Avundas er inte just nu, men så spännande och roligt för er när allt är klart och ni bara kan boa in er i den nya lägenheten! Hur stort flyttar ni till?

Fröken H sa...

Cia: *förvirrad* Du kanske var lite trött när du läste? :) Vilken låda? Annars är det ju helt sant ett bra tillfälle att "glömma" ett och annat om man vill bli av med....

Kronärtskocka: Ja, vi med! Det ska verkligen bli skönt när allt är över... Vi flyttar till en ganska stor 4:a så nog ska vi få utrymme att bre ut oss! :)

Cia sa...

Haha, ja, ögonen gick uppenbarligen i kors för jag läste "Endast en enda ynklig låda kvar på Söder" och såg då framför mig hur ni satt med 1000 lådor i nya lägenheten och hade lämnat kvar en på söder. Blev då lite gråtmild med tanke på den akterseglade lådan, men nu är jag lugnad när jag förstår att ni har alla lådor hemma :)