tisdag 30 augusti 2011

Värsta stora killen

Liten är stor. Han har idag varit hela 4 timmar alldeles själv på dagis. Lite ledsen hade han varit när han blev för trött och när det blev dags för vila, men annars ska han ha varit glad och lekt. Hoppas man i alla fall. Hans mammor har lidit av svår ångest hela dagen och inte kunnat koncentrera sig på någonting annat.

7 kommentarer:

Kronärtskocka sa...

Skönt att det verkar ha gått bra iaf för Liten, som mamma tar det sin tid av övning och erfarenhet. (Och det gör allt ganska ont i magen...)
När barnet sedan inte vill gå hem med en på eftermiddagen, som A här hemma, tolkar jag det som att han nog trivs rätt bra! (Förutsatt att han först visat att han är glad åt att se mig, och sen vill visa mig allt roligt som finns..)

Tudorienne sa...

Shit. Imorgon är det vår tur.

nylsa sa...

Åh, härligt att höra att det gått så bra!
Som min fina fru T skriver ovan är det vår tur imorgon, lillstjärnan ska lämnas ensam ett par timmar på förskolan för allra första gången då. Skitläskigt, men jag tror att det kommer gå bra.

Vad sägs om att ses med de två minsta på regnåbågsÖF snart? Jag ska nog försöka ta mig dit nästa vecka hoppas jag.

presens sa...

Jag tyckte att det kändes som att hon blev så himla stor i ett svep när hon började på förskolan. Läskigt och sorgligt och lite ångestladdat, absolut, men också roligt och spännande och givande. Tycker jag. Livet med ett förskolebarn är så himla roligt.

Jag hoppas att det har gått bra för er allihop.

Fröken H sa...

Ja, ont i magen och ångestladdat helt klart! Men det verkar ha gått ganska bra trots allt.

Presens: läskigt och kul! Tycker Liten redan känns större, efter en vecka, och 2 dagar ensam.

Nylsa och Tudorienne: Hoppas det går bra för lillstjärnan! Ses gärna på ÖF! Nästa vecka ska man väl våga ta sig längre bort än ett 5-minutersavstånd från Litens dagis?

nylsa sa...

hej, kom på att jag missade att det var ÖF igår, var ni där? Jag har haft det lite rörigt nu när lillstjärnan har börjat på dagis och K har börjat jobba, men jag försöker komma dit på tisdag nästa vecka istället.

Fröken H sa...

Nej, vi missade också i röran, försöker nästa vecka istället!