fredag 14 januari 2011

Introducing...


Litens bror eller syster. Som vägrade visa upp sig så till den grad att ultraljudet måste göras om.

8 kommentarer:

Kronärtskocka sa...

Kanske inte allt för tråkigt att behöva göra ett till ultraljud ; -)
Så härligt att ni kommit såhär långt!

Fröken H sa...

Nej, det sörjer vi väl inte allt för mycket... :)

Tack! Ja, det känns verkligen skönt att det har gått vägen så här långt.

mamma jakeline sa...

hihi, extra ultraljud tackar man ju inte nej till. Men jag verkar inte få något den här gången... men det är däremot party därinne väldans ofta.. :P

Fröken H sa...

Nej, precis! Kul med party i magen! Här känner jag inte mycket, vare sig det är party eller inte... :(

Cia sa...

Underbart att se!

Var lillebror/lillasyster för sprattlig för att ni skulle kunna se vilken sort det var, eller tillhör ni de ståndaktiga släktet som klarar av att inte en försöka få veta?

Fröken H sa...

Vi tillhör inget ståndaktigt släkte (varken när det gäller godis eller kön..:). Litens syskon var ganska sprattlig, men främsta anledningen att sköterskan inte kunde kolla allt hon ville var att den borrade in sig och inte syntes tillräckligt bra... (Just könet trodde hon sig se faktiskt, men vi väntar tills nästa ultraljud med att säga nåt, i fall hon tycker sig se samma sak då också. :)

Anonym sa...

Spännande! Jag minns inte, visste ni vad Liten var för sort redan efter RUL? Görs det förresten två RUL i ert landsting?

Fröken H sa...

Ja, Litens lilla snorre fick vi se första gången på RUL (varpå vi bestämde vad han skulle heta, nu har vi inte ens nere i 1 alternativ per kön...). Ett RUL i vårt landsting, men har man gjort IVF får man ett tillväxtultraljud i v 32 också.