söndag 5 december 2010

Jaha

Så bär det av på skolresa i två dagar. Längsta jag någonsin har varit borta från Liten. Nu står hoppet till att eleverna sköter sig på nätterna så att jag åtminstone får 2 nätters ostörd sömn. Inte kommer jag att behöva gå upp kl 5 heller.

3 kommentarer:

Marlene (Fd Ensamma Mamman) sa...

Det var en kort Gamleby-vecka! Då blir de andra lärarna avundsjuka på dej :-)

Anonym sa...

Ska bli intressant att höra ifall du fick sova eller ej! På en av våra lägervistelser hade vi två elever med, hm, saftiga diagnoser som gick i spinn och körde en tvåmansorkester genom att smälla ihop grytlock (på riktigt alltså!) mellan klockan 02 och 05 =)
Kanske gick de i spinn för att vi tidigare på kvällen såg motorsågsmassakern och sedan hade spökrunda där min kollega skrämde skiten ur kidsen mha sin motorsåg.. (bara motorn alltså, själva kedjan/sågen var hemma - det måste nog tilläggas för protokollets skull). /Cia

Fröken H sa...

Marlene: Ja, eller hur! (fast det kändes väldigt konstigt att åka hem redan på onsdagen. Med så snälla ungar hade jag faktiskt utan problem överlevt hela veckan...)

Cia: Jag fick sova! Som en stock första natten och lite mindre stock den andra (då hade jag jour och hade allmänt svårare att slappna av, men några ungar hörde jag inte. De vägg i vägg hade jag förklarat att jag minsann var där för att få sova och att jag inte ville bli väckt av barnskrik mitt i natten... ;)