söndag 19 december 2010

Dagens projekt:

1. Att få Liten att bara sova en gång på dagen. Istället för att somna kl 8 skulle han alltså vara uppe till 11. Det gick bra, men att storhandla med en övertrött Liten var kanske en sådär bra idé.

2. Att få Liten att somna i sängen istället för i famnen. Jag var inställd på en timmes kamp, minst. Istället tvärsomnade han efter att ställt sig upp i sängen upprepade gånger i kanske en kvart.

Det är ju bra grejer det här, men det är mysigt att ha honom sovandes i famnen... Men med två ryggskott på kort tid är det bäst att vänja om honom trots allt. Dessutom kommer jag snart inte kunna lägga ned honom i sängen. Det är redan jobbigt. Litens lilla syster eller bror ställer redan till det för honom.

5 kommentarer:

Cia sa...

Bra jobbat med projekt 1 och 2! Men jag hängde inte riktig med på tiden - brukar han sova sin första lur kl 8 på morgonen?! När vaknar han egentligen?

spiritedaway sa...

Grattis till lillebror eller lillesyster!
Och grattis förstås till de lyckade nya sömnrutinerna.

Fröken H sa...

Cia: Han har brukat vakna sisådär 4:30-5:00, men oftast har vi lyckats vara kvar i sängen till 5:30 iaf. Innan tidsomställningen sov han till 6. Sovmorgon! ;)

Spiritedaway: Tack! :)

Anonym sa...

Vad?! Ska Liten få ett litet syskon?! Åh vad kul! Grattis!!! Det är så häftigt! :-)

Braatt dte går bra med hans nya sömnrutiner!
Det måste va hemskt att gå upp så tidigt jämt... *man är lite bortskämd*
Ha det bra!
S
(susandra.blogg.se)

Fröken H sa...

S: Japp! Det stämmer! Liten blir förhoppningsvis storebror i juni. :)