fredag 23 juli 2010

Kvinnor kan! - inte

Förra året lyckades jag minsann få igång gräsklipparskrället, men då var den tydligen nytrimmad och dan så i år gick vi bet båda två. Igen. Tror ni inte att vår snälle (och manlige) granne till slut förbarmade sig (alternativt tröttnade på ljudet av gräsklippare-som-inte-går-igång) och fick igång den. Med lätthet dessutom. Det var så att han själv blev förvånad. Inte trodde han väl att vi var fullt så muskelsvaga. Attans.

3 kommentarer:

mamma jakeline sa...

jag känner igen det där. man försöker och försöker och gör precis rätt och har rätta knycken men inte går det förrän någon av det manliga könet kommer och hjälper till... *mutter*

Anonym sa...

Såg för ett (bra) tag sen ett program som handlade om Gudrun Schyman (kan det ha varit 'Carina Berg flyttar in'?). Hur som helst så kämpar och sliter Gudrun allt hon har för att få igång sin gräsklippare. Hon ger till sist upp och ringer dit en karl (förstås).

Precis innan karln ska ge sig på gräsklipparen säger intervjuaren till Gudrun att hon själv måste prova starta den en sista gång innan karln försöker. Sagt och gjort, Gudrun gör ett sista ryck - och får igång den! Den hade vilat sig i form och hade hon inte provat så hade ju mannen fått all ära och blivit ännu manligare på kuppen.
Men ni gjorde säkert grannens dag =)
/Cia

Fröken H sa...

Maria: Ja, men precis! Mutter!

Cia: Tack, nu känns det lite bättre.. :) (Och jag kan tänka mig att vi gjorde grannens dag, ja. Går säkert till en av historierna om de där flatorna i hörnhuset... ;)