onsdag 24 mars 2010

Tillbaka till Ullared

Andra gången gillt för mig, första för K och Liten. Liten sov sig igenom hela upplevelsen och var sedan piggelin i bilen hem och krävde underhållning. Inte får man sjunga vafan som helst heller utan do-re-mi ur Sound of Music ska det vara när mungiporna börjar åka nedåt. Efter att ha sjungit den ett okänt antal gånger upptäcktes som tur är att även en annan låt är helt ok: Bär ner mig till sjön.

Bästa köpen annars idag är en örontermometer som på mindre än 1 sekund talar om att jag har lite feber (trodde jag var frisk jag men se!) men att Liten och K inte har det samt ett par varma sockar i 100% akryl. Det ni!

3 kommentarer:

Marlene (Fd Ensamma Mamman) sa...

ÅÅå, jag vill oxå åka till Ullared, synd att det är så långt dit :-(

Jag behöver ditt och Ks expertråd idag.Läs min blogg och säg vad vi ska göra med läraren det gäller. Kan man anmäla till Do eller nåt?

http://fdensammamamman.blogspot.com/

Fröken H sa...

Men gud var upprörd jag blir!! (och K!) Klart jag blir extra upprörd över att en lärare ringer hem om just ett sånt här ämne, men jag kan nog tycka att det är väldigt överdrivet att ringa hem angående innehållet i en uppsats, nästan oavsett ämne.

Som du skrev att din kompis skulle göra, så är det säkert bäst att prata med skolan först, men klart att man kan DO-anmäla. Tyvärr tror jag inte att det funkar lika bra sen Homo lades ned, men de är väl skyldiga att kolla upp det i alla fall. För att komma åt just det här skulle man ju behöva ha "bevisat" att läraren ifråga inte har reagerat på liknande uppsatser där ett heteropar är huvudpersonerna. I så fall är det ju helt klart homotemat han reagerar mot och det är ju diskriminering. Pinsamt och upprörande.

Marlene (Fd Ensamma Mamman) sa...

En anna sak som är upprörande är att nästan 80 pers läst bloggen utan att ens kommentera... folk tycker alltså att det är ok? Idioter!!!