lördag 13 november 2010

Puppy eyes

Möt Litens bedjande min när han vill att man ska läsa samt hans nya favoritbok. Den har de senaste dagarna lästs ett oräkneligt antal gånger (gärna gång på gång). Nytt intresse för konst? Så går det när man fyndar böcker på Skolforum.

5 kommentarer:

Kronärtskocka sa...

Kul att han har en favorit!
Ååå, tänk om man hade en son som man fick läsa för! Här ska det bara tuggas på böckerna och då vill han allt hålla själv. (Mammorna tycker för övrigt att språket i de böckerna är lite konstigt och fyller i med ord för att få dem mer läsvänliga.)

Fröken H sa...

Ja, det är riktigt kul att han gillar att han läser för honom! Tugga är också en bra början till bokintresse tror jag! :)

K sa...

Så går det när man flyttar nära en viss konstskola :)

Anonym sa...

Vi har börjat läsa på kvällarna innan nattning och vi har konstaterat att vårt barnboksbibliotek är minst sagt magert! Pekböcker har vi flera av och någon Totte och någon Max, men bara en endaste sagobok och jag är SÅÅ trött på Bockarna Bruse vid det här laget - och det är alltså inte för att Alvar har fastnat i vinkelvolten! "ta inte mig, jag är så liten, så liten" Gah!

Fröken H sa...

K: Ja, just det!

Cia: det där kan också kallas misär... Å andra sidan hjälper ett digert bibliotek inte nödvändigtvis om ungen vill höra samma bok om och om igen... :)