lördag 11 september 2010

Egentligen hade jag tänkt visa ett foto på Litens nya hobby

Nämligen att riva ut alla CD-skivor och DVD-filmer ur bokhyllan. Men vi har städat hela dagen inför visningen imorgon och alltså städat bort både kameran och oss själva. Nästan i alla fall.

4 kommentarer:

Cia sa...

Just hur man ska freda bokhyllorna har jag funderat en del på... När vi hade valpar så satte vi masonitskivor för bokhyllornas nederkant, det kanske vore något igen? Häromveckan hörde Hille ett skräckslaget tjut från kontoret (där vi har Alvars lekfilt). Det visade sig att Alvar hade rullat fram (han ålar fortfarande inte) fram till bokhyllan och dragit ut en tidskriftsamlare över sig. Den hade han på mage när Hille kom till undsättning.

Fröken H sa...

Hihi, stackars Alvar! Ja, masonitskivor kanske ändå är lösningen för bebisar också! Ni har ju värsta rutinen ni, med valperfarenheten! :)

Kronärtskocka sa...

Vi har dörrar för bokhyllorna upp till 110cm höjd... Kan verka hysteriskt men jag vill inte att fotoalbumen förstörs och någonstans måste ju allt förvaras.

Hoppas det går bra på visningen och att ni får en snabb och smidig affär!

Fröken H sa...

Kronärtskocka: Ja, dörrar är ju smart. Kanske något för oss också. Fast han har så kul när han drar ut alla CD-skivor... :)